Cos, Ment i Moviment

Tècnica Alexander

La Tècnica Alexander és un mètode d’aprenentatge, un treball que ensenya a fer un bon ús del nostre sistema psico-corporal; i en promou la seva integració. A travès de la consciència corporal en el moment present, es fomenta l’ equlibri entre la relaxació i la tensió. S’aprèn a utilitzar la coordinació eficaç i natural en les activitats quotidianes, utilitzant els mecanismes posturals sense interferències.
La Tècnica para atenció al procés de com realitzem una acció. Aporta consciència en com podem usar en nosaltres mateixos la quantitat d’energia necessària en cada instant, d’una manera més constructiva i eficient
El treball aporta beneficis corporals i psíquics com distenció, lleugeresa, claredat de pensament i focalització entre d’altres.

Es dirigeix a les persones que vulguin prendre cosnciència de si mateixes o aquelles tinguin problemes musculoesquelètics.

Es treballa en sessions individuals. També es realitzen grups introductoris dissabtes matí.


Dansa/Moviment Teràpia

Coneixem l’ aspecte expressiu, creatiu i lúdic de la dansa i el moviment però aquest, també abarca una vertent terapèutica que ens ofereix un espai creatiu i curatiu. El cos i la seva expressió, promouen la salut física i mental. I S’ofereix aquí, com espai de reequilbri, expressió, processament d’emocions i relaxació. Amb l’objectiu de generar el benestar, s’utilitza el cos i les seves expressions no verbals per desplegar processos que promouen la integració emocional, cognitiva i física de la persona.

Es proposa un espai per poder conectar amb el cos, el moviment propi i la dansa expressiva. Realitzar un procès terapèutic. Explorar el moviment i amb ell, inquietuds, dubtes i emocions que pugui contenir i que es vulguin manifestar.

Adreçat a les persones que vulguin treballar sobre les emocions, conflictes o dificultats.

Es treballa en sessions individuals i també hi ha grups de treball.


Laura Martínez fundadora de Cos, Ment i Moviment

Ha estudiat dansa moderna i ha treballat com a ballarina independent. Es forma com a professora de Tècnica Alexander al’escola ATON d’Holanda, on es llicencia l’any 2003. Professora i actualment assistent de direcció de L’Estudi, escola de formació de professors de la Tècnica Alexander de Barcelona.Té la seva pràctica privada i també treballa com a Dansa/moviment terapèuta (DMT) amb adults, nens amb diferents necessitats i discapacitat. Actaulment estudïa el Grau de Psicologia a la UOC.

Per informació o concertar una sessió:

Tel. 636 519 703

Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla

www.tecnica-alexander.eu