LA PAPESSE
Arcans a la Carta. Vetllades de tarot gastronòmic. 3a Edició
Dissabte 28 de Juny de 2014, a les 20:30 h
Ens fa molta il·lusió convidar-vos a la tercera edició d’aquesta original, lúdica i creativa proposta per passar junts novament una vetllada atípica i inspiradora tot gaudint de l’alquímia d’una cuina deliciosa inspirada en els secrets dels arcans.
Ens tornarem a trobar al menjador privat d’una magnífica finca modernista per aprofundir, a través de la paraula i del paladar, en el coneixement dels protagonistes del tarot. En aquesta ocasió, la convidada especial a la reunió serà La Papesse.
A cada trobada, un arcà al descobert; a cada vetllada, un univers per explorar. Conversarem, aprendrem, descobrirem, degustarem...
Després de sopar, hi haurà temps per fer un parell de consultes a les cartes i, abans de marxar, sortejarem una sessió privada de tarot evolutiu.    
Cartell i més informació - Cartel y más información (castellano)
-  Menú en breu
Informació i reserves:
Montserrat Tubau:  647 487 547 - Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla   -  Centre COS:  93 217 61 36 - Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla
Places segons aforament del menjador, si t'interessa, contacta per confirmar la teva reserva!