*** Curs Shambhala: Bondat Fonamental

QUI SOC JO? LA BONDAT FONAMENTAL DE L'ÈSSER HUMÀ
Dates: 11, 12 i 13 de Març 2016
Horari: Inici del curs Divendres 11 a les 19:30, final Diumenge 13 al vespre

Professor: Acharya Samten Kobelt va néixer a Suïssa i va descobrir les ensenyances budistes i Shambhala al 1984 en el transcurs d'una estada a la Universitat Naropa de Boulder, Estats Units. Durant 15 anys va viure en els principals centres contemplatius de Shambhala d'Estats Units i actualment viu a Zurich i ensenya meditació, Qui Gong i dansa contemplativa, principalment a Europa.
-EL CURS ÉS OBERT A TOTHOM-

Preu: 60 - 90€
Contacte, Inscripcions i Informació: Montse Torrents - Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla - FLYER -

Al llarg d'aquest cap de setmana explorarem aquesta pregunta intemporal tot utilitzant les eines de la meditació, la contemplació, el diàleg i les ensenyances budistes i shambhalianes. No es tracta de cercar una resposta concreta, sinó d'estimular la nostra curiositat, amabilitat i sentit de l'humor alhora que comprenem que la resposta que sorgeixi té un gran impacte en la manera en com conduïm la nostra vida, com ens relacionem amb les altres i com tractem el nostre món.